Mainloop Media Network

Mainloop Media Network

Mainloop Media Network är en sammanslutning av webbplatser som hjälper varandra med gemensam annonsförsäljning, kundtjänstfunktioner och dylikt. Webbplatserna driftas av och byggs med teknik från Mainloop. I Mainloop Media Network ingår dessa webbplatser:

http://www.fotosidan.se

Fotosidan (www.fotosidan.se)
Sveriges största community och kunskapsbank för fotografer; amatörer som proffs. Medlemmar publicerar bilder som andra får kritisera, här finns också mycket aktiva forum, recensionsbank, expertfrågor, fototävlingar, artiklar och mycket mer.
Kontakt: [email protected]

http://www.utsidan.se

Utsidan (www.utsidan.se)
Utsidan är Sveriges största mötesplats på Internet för de som är intresserade av friluftsliv, sporter som bergsklättring, paddling, långfärdsskridsko, vandring, skidåkning mm. Aktiva forum, recensionsbank, interaktiv karta och mycket mer. Utsidan startades redan 1995 och har alltså en lång historia, för att vara webbplats.
Kontakt: [email protected]Linda Skugge (www.lindaskugge.se)
Community för Linda Skugges fans. Krönikor, böcker, boktips, skivtips, fotoblogg, forum med mera
Kontakt: [email protected]

http://www.barnsidan.se

Barnsidan (www.barnsidan.se)
Barnsidan är en mötesplats för föräldrar, som är intresserade av frågor om föräldraskapet, aktuella händelser och barns utveckling och hälsa. Detta är en sajt fullspäckad med läsning; blogg, förlossningberättelser, profilintervjuer, aktuella nyheter och medlemmarnas egna berättelser. Dessutom; fotogallerier, tävlingar, vykort och recensioner!
Kontakt: [email protected]

http://www.sysidan.se

Sysidan (www.sysidan.se)
Sysidan vänder sig till alla som är intresserade av sömnad, brodyr och även andra hantverk med textilanknytning. Medlemmar lägger upp bilder på sina verk, tipsar och hjälper varandra i forum, recenserar produkter och mycket mer.
Kontakt: [email protected]

 

Inga kända driftsstörningar.

Inga planerade avbrott.


Adress:

Mainloop
Stora Nygatan 5, 2tr
111 27 Stockholm

Epost: [email protected]

Support: [email protected]

Fler kontaktuppgifter hittar du här.