Mainloop > Bibliotek

Bibliotek

C2C och communities som marknadsföringsverktyg
Artikel om hur C2C och communities kan användas för marknadsföring och stärka varumärkeslojalitet. Artikeln förklarar olika former av C2C, ger råd om hur tillämpning kan ske i praktiken och flera exempel på framgångsrika community-lösningar. Mer... »
5 taktiska råd till community-strateger
Oavsett om du driver en varumärkescommunity, en kommersiell kund-community som t ex en kundklubb, eller fokuserar på att ge medlemmarna i en ideell förening en bra nät-gemenskap, ger Mainloop här några konkreta och handfasta råd för mer framgångsrika communities. Mer... »
Verktyg för bättre lönsamhet och nöjdare läsare
Internet utgör en infrastruktur som inte bara underlättare interaktion mellan en tidning och dess läsare, utan även mellan tidningens läsare. En korrekt utformad Internetlösning erbjuder ett antal möjligheter för en tidning eller månadsmagasin. Här beskriver vi vad som krävs av en bra lösning, möjligheter för tidningar och månadsmagasin på Internet och ger exempel på bra lösningar. Mer... »
Community i praktiken - intervju med David Elmfeldt på Fotosidan
Actionfotograf David som fotar för Outside, Kadens m fl berättar om hur han använder community Fotosidan som marknadsföringsverktyg av bildmarknaden Picturo. Mer... »
Nätverk av webbplatser - CONNECT Sverige (kundfall)
Intervju med Örjan Isacson och Johan Bryggare på CONNECT Sverige om deras erfarenheter från ett projekt med Mainloop. Artikeln berättar om hur projektet gick till, varför CONNECT valde Mainloop och hur lösningen fungerar idag. Mer... »
Multisajter för CONNECT
Artikeln beskriver hur nätverk av webbplatser (s.k. "multisajter") kan användas för att ta fram bättre lösningar. Rekommenderad läsning för dig som söker en lösning för en organisation som är geografiskt spridd eller en bättre webblösning för din förening. Mer... »
Christers tips för att lyckas med communitys
Mainloops CTO och community-strateg, Christer Lindh, intervjuades av Internetworld i artikeln ”Framtidens community” (#5, 2005). Christer delade med sig av sina erfarenheter från communitys. Mer... »
Referensprojekt: Portal för Anotos globala partnernätverk
Anoto Group AB är ett svenskt, högteknologiskt företag med unika lösningar för överföring av handskrift från papper till digitala media och inläsning av tryckt text. För Anoto är ett väl fungerande nätverk av partners en viktig del av företagets strategi. Läs om hur Anoto använder CommunityLib för bl a deras partnernätverk. Mer... »
Partnerportaler och partnernätverk
Många företag arbetar idag med olika partners. Att vårda och utveckla relationerna med dessa partners är för många företag mycket viktigt. Den här artikeln beskriver hur man kan göra detta genom en partnerportal eller community. Mer... »
Referensprojekt: Intranät för teknologiföretaget Frameworx.
Med ingenjörer utspridda i så skilda delar av världen som USA, Frankrike och Sverige arbetande i gemensamma projekt, var effektiv kommunikation mellan projektmedlemmarna viktig. Den här artikeln berättar om hur Mainloop tog fram en community för teknologiföretaget Frameworx. Mer... »
Intranät: svårt att lyckas trots stora investeringar och enkla krav
Trots stora investeringar i teknik, mjukvara, konsulter och relativt enkla tekniska krav, så misslyckas flera organisationer med att införa lyckade intranät. Vi har flera års erfarenheter från kommunikation mellan människor i nätverk – communities – som kan användas vid byggande av intranät. Den här artikeln hjälper dig att undvika några vanliga misstag. Mer... »
 

Inga kända driftsstörningar.

Inga planerade avbrott.


Adress:

Mainloop
Stora Nygatan 5, 2tr
111 27 Stockholm

Epost: [email protected]

Support: [email protected]

Fler kontaktuppgifter hittar du här.